Онлайн Магазини

0876998985

София, ж.к. Обеля 2, бл.238, вх. В, партрер

8.30-19.00

ПРИМИУМ БРАНДС ЕООД предлага само най-доброто качество кафе Арабика и Робуста, внимателно подбрани от най-подходящите райони и землища, като се взима предвид идеалната среда и съответните височини, създавайки уникална „симфония“ от вкусове. Ние сме производители на гръцката марка OTTIMA и ексклозивни вносителина италянската PORTIOLI. Редовно посещаваме основните страни производителки, за да проверяваме стандартите за качество на произведената суровина и избираме сурово кафе, което да ни позволи да постигнем винаги стабилни нива на качеството. Фирмата разполага с 9 000 кв.м. производствена площ, където са заети 63 човека.

Публикувана в:  Онлайн Магазини and  Хранителни стоки

Tagged In Примиум Брандс ЕООД

0896608606

булевард „Професор Цветан Лазаров“ 4-8, София, България

Основната дейност на фирмата е внос и търговия с офис консумативи, канцеларски стоки, детски играчки и пособия за ученика. Портфолиото… Read more »

Публикувана в:  Магазини and  Онлайн Магазини

Tagged In фистокомерс

0895391158

бул. „Гоце Делчев“ 113, София, България

Ние можем да Ви предложим мебели за двор и градина, басейни с различни размери и богато разнообразие от аксесоари за… Read more »

Публикувана в:  Дрехи, МодаЗа ДомаМагазиниМебели and  Онлайн Магазини

Tagged In възглавници and спално бельо

0887511334

Sofia, България

09.00-18.00

Видео наблюдение Ip камери; DVR Видео рекордери; Видео контрол Онлайн магазин за Видео наблюдение

Публикувана в:  Видеонаблюдение and  Онлайн Магазини

Tagged In DVR Видео рекордери,Ip камери,Видео контрол and Видео наблюдение

SvatbaLux.com – Сватбен магазин за уникални покани, подаръчета, сватбени комплекти. Бижута, воали и жартиери за булката, кристални букети и бутониери,… Read more »

Публикувана в:  Онлайн Магазини

Tagged In булчински воал,бутониери,възлавнички за пръстени,декорация за сватба,диадеми за бал,жартиер,корони за булки,кристални бижута,кутия за пари,пера,под наем за сватбата,покани за абитуриенти,покани за кръщене,сватбен албум,сватбен магазин,сватбени букети,сватбени комплекти,сватбени подаръчета,сватбени покани,сватбени прибори за торта,сватбени чаши,тейбъл картички,шоколадов бутик and шрифтове за покани

0888090037

жк. Разсадника, бул. Вардар блок 22А

Интер е български вносител на професионално козметично оборудване, оборудване за масажни студиа, LED табла и покер чипове. Фирмата има дългогодишна… Read more »

Публикувана в:  Онлайн Магазини

Tagged In козметично оборудване and масажни студиа